Verhuur - Vrijzinnigen Heerde

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verhuur

Verhuur
De Julianakerk in Heerde is een prachtige, intieme locatie voor de bevestiging van huwelijken, het geven van (kamer) concerten, lezingen, uitvoeringen, recepties en andere bijeenkomsten.Ook voor uitvaartplechtigheden is de Julianakerk een fijne omgeving. Er zijn tot maximaal 90 zitplaatsen beschikbaar. De zaal is voorzien van een prima geluidsinstallatie, ringleiding, Yamaha piano en een door Flentrop orgelbouw gebouwd electro pneumatisch, goed onderhouden orgel.
Ook voor vergader doeleinden is het een prima locatie met goede voorzieningen. Uiteraard is er Wi-Fi aanwezig, evenals enkele bedrade netwerk outlets. Ook een beamer met  scherm en een 65" HQ Ultra HD scherm  voor bv. presentaties, een uitstekende geluidsinstallatie met meerdere draadloze microfoons als ook een revers microfoon zijn beschikbaar. Ook bestaat er de mogelijkheid om voor kleinere groepen (max. 8 personen) de consitorie te huren. 

Voor alle mogelijkheden en tarieven omtrent de verhuur van de Julianakerk kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden.
Wij maken graag een passende prijsafspraak met u!

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu